Catering babyborrel

De catering voor je babyborrel nemen wij graag op ons, zodat jij zelf volop kunt genieten van de dag. Hapjes & Co uit Kasterlee helpt je graag de babyborrel van je dromen te realiseren. Onze speciale babyborrelarrangementen zijn steeds kindvriendelijk samengesteld. Wij hebben voor ieders budget een heerlijke oplossing.
Bekijk ons volledige assortiment

De ideale catering voor je babyborrel

Je bent in verwachting of hebt net een kindje mogen verwelkomen op de wereld, en dat wil je natuurlijk delen met al je vrienden en familie. Tijdens een babyborrel is de catering dan ook het laatste waar je je zorgen over wilt maken. Daarom staan wij als traiteur uit Kasterlee klaar met kraakverse ingrediënten, huisbereide gerechten en ecologisch verantwoorde verpakkingen. Zo maken we de toekomst van die kleine spruit alvast wat groener! Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden voor de catering op je babyborrel.

Levering op de feestlocatie

Wij voorzien wekelijks de catering op diverse babyborrels. Al onze versnaperingen en broodjes worden kant-en-klaar op schotels aangeleverd. Met onze catering wordt een babyborrel organiseren heel wat gemakkelijker! Klik op de knop hieronder om te weten vanaf welk bedrag we op jouw feestlocatie leveren. Reeds vanaf € 6,00 per persoon leveren wij de lekkerste originele hapjes en broodjes.

Babyborrel met bediening

Indien gewenst voorzien wij naast de catering, ook de bediening op jouw babyborrel. Zelfs de dranken kunnen door ons geserveerd worden. Wij voorzien hiervoor zelf gepaste glazen. All-in formules starten al vanaf € 18 per persoon.

Babyborrel-buffet

Met deze formule verwennen wij jouw gasten in de namiddag met een assortiment heerlijke koude hapjes, hotdogs en dessertjes in buffetvorm. Wij voorzien voldoende personeel voor het opstellen van het buffet en het aanvullen hiervan gedurende drie uur. Ook de buffettafels met trendy stretch covers kunnen door ons voorzien worden. Dit pakket bestel je reeds vanaf 60 personen.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wil je graag een persoonlijke offerte voor de catering op je babyborrel? Wij helpen je graag verder. Dankzij onze verscheidene formules en pakketten is er voor ieder budget iets mogelijk. Bel van maandag tot zaterdag tussen 9u en 18u naar 014 85 40 45 of stuur een e-mail naar info@hapjesenco.be voor meer informatie.
AssortimentOver onsReferenties
facebookinstagramprivacy- & cookiebeleidprivacy instellingen wijzigen
© 2019 Hapjes & Co
Design by Jasper Dufraing | Development by iSmart
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.Bekijk voor meer informatie het privacybeleid