Wij zijn ongetwijfeld de origineelste hapjestraiteur van Vlaanderen

Wij bieden u een groot assortiment warme en koude hapjes aan, allemaal dagvers voor u bereid en op een uiterst originele manier gepresenteerd. Klaar om te serveren. Ook bijhorende diensten als een originele dranken service, opstellen buffet, professionele bediening, een koelwagen of feestelijk meubilair behoren tot de mogelijkheden.
Levering op locatieWij leveren onze hapjes steeds met een gekoelde bestelwagen. Zo blijven ze gegarandeerd nog lekker vers tot vele uren na levering. Alles wordt mooi op schotels geleverd, klaar om te presenteren.
Afhalen in KasterleeU kan steeds de bestelling afhalen in onze broodjeszaak te Kasterlee tijdens de openingsuren. Onze hapjes worden op schotels gepresenteerd en in handige herbruikbare bakken verpakt. Heel handig zelf te vervoeren.
Hapjes & bedieningAl het nodige materiaal zoals de nodige koeling, een professionele oven en glazen om uw feest of receptie tot een succes te maken brengen wij mee. Een feest met bediening is reeds mogelijk vanaf 70 pers.

Homemade! Dat proef je...

Pesto's en tapenades uit eigen keuken, dagelijkse aanvoer van verse groenten en kruiden, vers gebakken gehaktbrood, alle salades uit eigen keuken, originele broodrecepten die we dagelijks vers afbakken, elke dag vers bereide soep, ... Alles dagelijks vers bereid met eerlijke producten, wij maken nooit gebruik van kant en klare oplossingen en dat proef je!
Hulp nodig bij uw keuze? Mail of bel naar 014 85 40 45
AssortimentOver onsReferenties
facebookinstagramprivacy- & cookiebeleidprivacy instellingen wijzigen
© 2019 Hapjes & Co
Design by Jasper Dufraing | Development by iSmart
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.Bekijk voor meer informatie het privacybeleid