Jouw leverancier van originele hapjes

Kalender icoon
Een bestelling plaatsen is mogelijk tot 4 dagen vooraf
Blaadje icoon
Wij werken met ecologische materialen en dagverse producten
Kruis icoon
Wijzigingen of kosteloos annuleren mogelijk tot 1 week voor datum
Broodjes icoon
Levering mogelijk binnen een straal van 80 km rondom Kasterlee (NL & BE)

Wil jij je volgende evenement omtoveren tot een absolute smaaksensatie met originele hapjes? Aarzel dan niet om onze overheerlijke kant-en-klare aperitiefhapjes te laten leveren op je event. Je krijgt de smaak van culinair genieten gegarandeerd te pakken! Wij bij Hapjes & Co uit Kasterlee maken immers de lekkerste originele hapjes die je kunt bestellen voor een receptie, bedrijfsfeest, familiebijeenkomst of een andere aangelegenheid. We werken niet alleen met dagverse producten, maar zorgen ook voor een ecologische verpakking. Snel aan tafel om zonder schuldgevoel te smullen van onze kant- en klare aperitiefhapjes!

Heerlijke, originele hapjes voor jouw volgende event

Ben je van plan om binnenkort een stijlvolle receptie te organiseren? Of ben je misschien op zoek naar een hoogwaardige catering voor een communie? Wel, dan brandt de lamp bij Hapjes & Co! Ons cateringbedrijf in Kasterlee staat namelijk bekend om z’n overheerlijke, originele én ecologisch verantwoorde hapjes. Klaar om jouw originele hapjes te bestellen voor de volgende receptie? Wij leveren in een straal van 80 kilometer rond Kasterlee – en dat zowel in België als Nederland! Onze kant-en-klare aperitiefhapjes zijn kraakvers, volledig huisgemaakt en worden verpakt in duurzame materialen. We vinden duurzaamheid namelijk erg belangrijk en zetten om die reden sterk in op ecologische catering. Naast originele hapjes kan je bij ons ook verrukkelijke broodjes bestellen voor bijvoorbeeld een receptie of meeting. Ook deze levering is mogelijk binnen een straal van 80 kilometer rond Kasterlee.

IN DE KIJKERNIEUW!! >> TAPA BROODJE & CO

Levering tot bij jou

De levering van onze originele hapjes op jouw receptie gebeurt steeds in een gekoelde bestelwagen. Zo garanderen we dat alles vers en smakelijk blijft, tot vele uren na de levering. Wanneer je beslist de hapjes voor je receptie bij ons te bestellen, reken je bovendien op een levering die prachtig gepresenteerd wordt op schotels. Zo worden de hapjes écht onvergetelijk!

Afhalen bij ons

Je kunt je bestelling ophalen in onze zaak in Kasterlee tijdens de openingsuren. Alles wordt netjes gepresenteerd op schotels en verpakt in herbruikbare bakken. Op die manier kan je jouw hapjes eenvoudig vervoeren naar de locatie van je receptie, feest of koffietafel.

Originele hapjes en bediening op je feest combineren

Een feest met bediening is mogelijk vanaf 70 personen. Op die manier geniet je van een totale ontzorging. Bij het bestellen van de hapjes voor je receptie vermeld je dat je ook bediening wenst en wij zorgen voor de rest. Naast heerlijke kant-en-klare aperitiefhapjes brengen we ook al het nodige materiaal mee, zoals een oven en koeling. Volledig ontspannen feestvieren voor iedereen!

Wij maken heerlijke kant-en-klare aperitiefhapjes voor uw event

Bent u van plan om binnenkort een receptie te organiseren? Of bent u op zoek naar een goede catering voor een communie? Dan zijn wij uw ideale partner. Onze catering in Kasterlee staat bekend om zijn lekkere, originele en ecologische hapjes. Deze kunt u voor uw receptie of feest bestellen en laten leveren in een straal van 80 kilometer rond Kasterlee, dus zowel in België als in Nederland. Onze kant-en-klare aperitiefhapjes zijn steeds volledig vers en verpakt in duurzame materialen. Vandaar durven wij zeggen dat wij ecologische catering verzorgen. Naast hapjes kunt u bij ons in Kasterlee ook verrukkelijke broodjes bestellen voor bijvoorbeeld een receptie of vergadering. De levering van broodjes is eveneens mogelijk in een straal van 80 kilometer rond Kasterlee.

Ontdek onze originele hapjes

Wil je jouw gasten omverblazen met kwalitatieve, kraakverse kant-en-klare aperitiefhapjes? Schotel dan zeker onze originele hapjes voor op je volgende receptie of feest! Ontdek ons volledige assortiment en plaats tijdig je bestelling, want geloof ons vrij: je gasten zullen je dankbaar zijn. We raden je bovendien aan om voldoende hapjes te bestellen. Zo bied je genoeg variatie, kan iedereen proeven van onze verschillende producten en voorkom je dat ze té snel op zijn. Heb je nog vragen over onze kant-en-klare aperitiefhapjes? Wij zijn steeds bereikbaar via info@hapjesenco.be of via 014/85.40.45.

AssortimentOver onsReferenties
facebookinstagramprivacy- & cookiebeleidprivacy instellingen wijzigen
© 2019 Hapjes & Co
Design by Jasper Dufraing | Development by iSmart
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.Bekijk voor meer informatie het privacybeleid