Catering voor een koffietafel in Antwerpen

Kalender icoon
Een bestelling plaatsen is mogelijk tot 4 dagen vooraf
Blaadje icoon
Wij werken met ecologische materialen en dagverse producten
Kruis icoon
Wijzigingen of kosteloos annuleren mogelijk tot 1 week voor datum
Broodjes icoon
Levering mogelijk binnen een straal van 80 km rondom Kasterlee (NL & BE)

Wanneer je op zoek bent naar catering voor de koffietafel tijdens het afscheid van een geliefde, ben je bij Hapjes & Co in Kasterlee, provincie Antwerpen, op de juiste plek. In plaats van de klassieke pistolets met beleg, bieden wij een origineel assortiment van tapa-broodjes aan. Vier het leven van je geliefde met smaak dankzij onze pakketten.

IN DE KIJKERNIEUW!! >> TAPA BROODJE & CO

Levering op locatie

De levering van onze heerlijke hapjes en gerechten gebeurt steeds met een gekoelde bestelwagen. Op die manier garanderen we dat alles vers en lekker blijft, zelfs tot vele uren na de levering! Gedresseerd op schotels en prachtig gepresenteerd: klaar om je ecologische catering onvergetelijk te maken?

Afhalen in Kasterlee

Je kunt je bestelling ook tijdens onze openingsuren afhalen in onze broodjeszaak te Kasterlee. We presenteren onze ecologisch verantwoorde hapjes op schotels en verpakken alles in handige, herbruikbare bakken. Op die manier gaan we de wegwerpcultuur tegen en kan je jouw bestelling eenvoudig en zorgeloos vervoeren.

Hapjes en bediening

Een totale ontzorging én ecologisch bewustzijn van a tot z: daar gaan we voor bij Hapjes & Co. Wij brengen immers zelf al het nodige materiaal mee, zoals voldoende koeling, een professionele oven en/of diverse glazen om je evenement op te leuken. Succes is verzekerd! Een feest met bediening is reeds mogelijk vanaf 70 personen.

Catering aangepast aan elke koffietafel

Of je een koffietafel in intieme kring houdt, of alle vrienden en kennissen van je geliefde ook uitnodigt, wij zorgen er als ervaren traiteur voor dat de catering vlot verloopt. Je kiest uit een gevarieerd assortiment pakketten, van tapa-broodjes tot originele hapjes. Op die manier kan je de koffietafel aanpassen naar de smaak van jouw geliefde, wij zorgen zonder problemen voor de catering. Je schakelt ons ook in voor het serveren van koffie, thee en andere dranken. Wij regelen alles, zodat je samen met familie en vrienden herinneringen kunt ophalen aan je geliefde.

Schakel ons in voor een serene koffietafel

Wil je ons inschakelen voor de catering van een koffietafel? Dat kan zeker. Wij helpen je graag verder met een ecologisch verantwoord aanbod vol verse ingrediënten. Tijdens een afscheid is lekker eten belangrijk om je krachten weer op te bouwen. Bekijk ons assortiment en bestel je favorieten. Je kunt je bestelling door ons laten leveren op een locatie naar keuze binnen een straal van 80 kilometer rond Kasterlee, of zelf ophalen in onze zaak in Kasterlee tijdens de openingsuren. Wil je ons ook inschakelen voor de bediening? Contacteer ons dan via e-mail op info@hapjesenco.be voor meer informatie.

AssortimentOver onsReferenties
facebookinstagramprivacy- & cookiebeleidprivacy instellingen wijzigen
© 2019 Hapjes & Co
Design by Jasper Dufraing | Development by iSmart
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.Bekijk voor meer informatie het privacybeleid