Vergaderbroodjes bestellen

Kalender icoon
Een bestelling plaatsen is mogelijk tot 4 dagen vooraf
Blaadje icoon
Wij werken met ecologische materialen en dagverse producten
Kruis icoon
Wijzigingen of kosteloos annuleren mogelijk tot 1 week voor datum
Broodjes icoon
Levering mogelijk binnen een straal van 80 km rondom Kasterlee (NL & BE)

Wil je lekkere vergaderbroodjes bestellen voor je volgende vergadering? Bij Hapjes & Co ontdek je een uitgebreid assortiment aan bijzonder heerlijke en heerlijk bijzondere vergaderbroodjes. Onze verse ingrediënten worden gecombineerd met knapperige broodjes om een voedend en lekker geheel te creëren.

IN DE KIJKERNIEUW!! >> TAPA BROODJE & CO

Levering op locatie

De levering van onze heerlijke hapjes en gerechten gebeurt steeds met een gekoelde bestelwagen. Op die manier garanderen we dat alles vers en lekker blijft, zelfs tot vele uren na de levering! Gedresseerd op schotels en prachtig gepresenteerd: klaar om je ecologische catering onvergetelijk te maken?

Afhalen in Kasterlee

Je kunt je bestelling ook tijdens onze openingsuren afhalen in onze broodjeszaak te Kasterlee. We presenteren onze ecologisch verantwoorde hapjes op schotels en verpakken alles in handige, herbruikbare bakken. Op die manier gaan we de wegwerpcultuur tegen en kan je jouw bestelling eenvoudig en zorgeloos vervoeren.

Hapjes en bediening

Een totale ontzorging én ecologisch bewustzijn van a tot z: daar gaan we voor bij Hapjes & Co. Wij brengen immers zelf al het nodige materiaal mee, zoals voldoende koeling, een professionele oven en/of diverse glazen om je evenement op te leuken. Succes is verzekerd! Een feest met bediening is reeds mogelijk vanaf 70 personen.

Vergaderbroodjes bestellen bij de beste leverancier

Heb je last-minute een traiteur nodig waar je heerlijke vergaderbroodjes kunt bestellen? Bij ons kan je tot drie dagen vooraf een bestelling plaatsen en reken je op een levering binnen een straal van 80 kilometer rond Kasterlee. Wij leveren zowel in België als Nederland. Je kunt de vergaderbroodjes ook bij ons in de winkel in Kasterlee komen ophalen tijdens de openingsuren. Bovendien voorzien wij een ecologische catering, met duurzame en biologisch afbreekbare potjes, schaaltjes en bestek. Naast vergaderbroodjes, kan je ook een heerlijke zakenlunch bestellen bij ons. Zitten er mensen met een bepaalde voedingsvoorkeur in je team, zoals vegetariërs, vegans of mensen met een lactose- of glutenintolerantie? Wij voorzien ook voor hen smakelijke vergaderbroodjes! Wist je dat je ons ook kunt inschakelen voor de bediening wanneer je beslist vergaderbroodjes bij ons te bestellen? Vanaf 70 personen sturen we je dan een team dat de opzet, bediening en afbraak voor zich neemt!

AssortimentOver onsReferenties
facebookinstagramprivacy- & cookiebeleidprivacy instellingen wijzigen
© 2019 Hapjes & Co
Design by Jasper Dufraing | Development by iSmart
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.Bekijk voor meer informatie het privacybeleid