Genieten van heerlijke, ecologische catering

Kalender icoon
Een bestelling plaatsen is mogelijk tot 4 dagen vooraf
Blaadje icoon
Wij werken met ecologische materialen en dagverse producten
Kruis icoon
Wijzigingen of kosteloos annuleren mogelijk tot 1 week voor datum
Broodjes icoon
Levering mogelijk binnen een straal van 80 km rondom Kasterlee (NL & BE)

Duurzaamheid, milieubewustzijn en maatschappelijke verantwoordelijkheid: met Hapjes & Co zetten we hier sterk op in met onze ecologische catering. Niet alleen maken wij de lekkerste hapjes voor jouw evenement, maar ook werken we uitsluitend met ecologische, kraakverse en lokale ingrediënten. Kortom, ben je op zoek naar verantwoorde, overheerlijke ecologische catering, die bovendien warm onthaald en enorm gesmaakt wordt door je gasten én onze planeet? Ontdek dan snel ons volledige assortiment en maak de perfecte keuze.

Geniet van de lekkerste ecologische catering in Kasterlee en omgeving

Organiseer je binnenkort een babyborrel? Staat er een stijlvol evenement op de planning? Of misschien ben je wel op zoek naar een cateringpartner voor een communie? Wel, voor een originele, kwaliteitsvolle en ecologische catering moet je bij ons zijn. Wij leveren de lekkerste bite-sized kleinigheden en vullende sandwiches, en dit vanaf slechts zes euro per persoon. Van kant-en-klare aperitiefhapjes tot heerlijke dranken, wij regelen alles voor jou tot in de puntjes.

Alles van verpakking tot ingrediënten is ecologisch bij ons

Daarnaast zorgen we als de beste traiteur in Kasterlee steeds voor duurzaam verpakkingsmateriaal bij onze catering om onze ecologische verantwoordelijkheid op te nemen. Van schalen en potjes tot bestek en glaswerk: alles is volledig ecologisch. Na de levering hoef je trouwens de verpakkingen niet terug te brengen: alle materialen blijven bij jou! Bovendien werken we samen met lokale leveranciers, zodat al onze tapas, groentjes, knapperige broodjes en andere voedingswaren kraakvers zijn. Kortom, de natuur is je dankbaar voor elke Hapjes & Co-bestelling!

IN DE KIJKERNIEUW!! >> TAPA BROODJE & CO

Levering op locatie

De levering van onze heerlijke hapjes en gerechten gebeurt steeds met een gekoelde bestelwagen. Op die manier garanderen we dat alles vers en lekker blijft, zelfs tot vele uren na de levering! Gedresseerd op schotels en prachtig gepresenteerd: klaar om je ecologische catering onvergetelijk te maken?

Afhalen in Kasterlee

Je kunt je bestelling ook tijdens onze openingsuren afhalen in onze broodjeszaak te Kasterlee. We presenteren onze ecologisch verantwoorde hapjes op schotels en verpakken alles in handige, herbruikbare bakken. Op die manier gaan we de wegwerpcultuur tegen en kan je jouw bestelling eenvoudig en zorgeloos vervoeren.

Hapjes en bediening

Een totale ontzorging én ecologisch bewustzijn van a tot z: daar gaan we voor bij Hapjes & Co. Wij brengen immers zelf al het nodige materiaal mee, zoals voldoende koeling, een professionele oven en/of diverse glazen om je evenement op te leuken. Succes is verzekerd! Een feest met bediening is reeds mogelijk vanaf 70 personen.

Bij ons geniet u van de lekkerste ecologische catering

Organiseert u binnenkort een babyborrel? Of bent u op zoek naar catering voor een communie? Voor een originele, kwaliteitsvolle en ecologische catering moet u bij ons zijn. Al jarenlang staan wij bekend als de beste catering in Kasterlee. Wij leveren de lekkerste hapjes en broodjes, en dit vanaf slechts zes euro per persoon. Van kant-en-klare aperitiefhapjes tot heerlijke dranken, wij regelen alles voor u. Hierbij zorgen we voor duurzaam verpakkingsmateriaal. Van de schalen en potjes tot het bestek, alles is volledig ecologisch. U hoeft bovendien de verpakkingen niet terug naar ons te brengen, u mag alle materialen zelf bijhouden. We werken ook samen met een lokale leverancier zodat al ons eten dagvers en lokaal is. De natuur is u dankbaar wanneer u bij ons bestelt!

AssortimentOver onsReferenties
facebookinstagramprivacy- & cookiebeleidprivacy instellingen wijzigen
© 2019 Hapjes & Co
Design by Jasper Dufraing | Development by iSmart
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.Bekijk voor meer informatie het privacybeleid