Broodjes in Kasterlee

Kalender icoon
Een bestelling plaatsen is mogelijk tot 4 dagen vooraf
Blaadje icoon
Wij werken met ecologische materialen en dagverse producten
Kruis icoon
Wijzigingen of kosteloos annuleren mogelijk tot 1 week voor datum
Broodjes icoon
Levering mogelijk binnen een straal van 80 km rondom Kasterlee (NL & BE)

Wil je de lekkerste broodjes in Kasterlee en omgeving bestellen en laten leveren aan huis? Dan moet je zeker eens je broodjes bestellen bij Hapjes & Co, een moderne, Kempense broodjeszaak in provincie Antwerpen met de meest knapperige broodjes en dagverse ingrediënten! Je kunt onze broodjes bovendien probleemloos aan huis of op kantoor laten leveren binnen een straal van 80 kilometer rond Kasterlee. Dat zijn lang niet de enige voordelen wanneer je kiest voor een levering van broodjes bij ons!

IN DE KIJKERNIEUW!! >> TAPA BROODJE & CO

Levering op locatie

Wij leveren onze hapjes steeds met een gekoelde bestelwagen. Zo blijven ze gegarandeerd nog lekker vers tot vele uren na levering. Alles wordt mooi op schotels geleverd, klaar om te presenteren.

Afhalen in Kasterlee

U kan steeds de bestelling afhalen in onze broodjeszaak te Kasterlee tijdens de openingsuren. Onze hapjes worden op schotels gepresenteerd en in handige herbruikbare bakken verpakt. Heel handig zelf te vervoeren.

Hapjes & bediening

Al het nodige materiaal zoals de nodige koeling, een professionele oven en glazen om uw feest of receptie tot een succes te maken brengen wij mee. Een feest met bediening is reeds mogelijk vanaf 70 pers.

De lekkerste broodjes van Kasterlee en omstreken

Heerlijke, kraakverse en originele broodjes maken voor grote groepen is een van onze specialiteiten, en de levering verloopt dan ook steeds professioneel in onze gekoelde bestelwagen. Naast onze ecologische catering, waarmee we verschillende evenementen van de lekkerste hapjes en gerechten voorzien, verzorgen wij ook de levering van heel wat broodjes aan bedrijven in de wijde regio. Tijdens de levering zetten wij erg in op duurzaamheid en gebruiken we dan ook ecologisch verantwoorde verpakkingen. Kortom, voor het bestellen en laten leveren van broodjes aan huis of op kantoor zit je bij ons op de juiste plek. Daarnaast kan je ons cateringbedrijf inschakelen om andere versgemaakte heerlijkheden op tafel te toveren. Van originele versnaperingen en kant-en-klare aperitiefhapjes tot heerlijke gerechten en gevarieerde buffetten: Hapjes & Co komt met plezier al jouw wensen tegemoet. Smakelijk!

Een evenement organiseren met verse versnaperingen

Heb je binnenkort een evenement voor bedrijven georganiseerd, zoals een bedrijfsfeest, en wil je graag jouw favoriete broodjes aan huis of op kantoor laten leveren? Dat is perfect mogelijk bij Hapjes & Co. Wij brengen al het nodige materiaal – en natuurlijk onze heerlijke broodjes – mee. Een populair voorbeeld is ons tapa-pakket Broodjes & Co. Wij zorgen bovendien steeds voor een smakelijke presentatie. Want geef toe: het oog wil ook wat. Zo’n evenement of feest met bediening is reeds mogelijk vanaf 70 personen.

Geniet van een kraakverse maaltijd

Wil je onze overheerlijke broodjes bestellen en laten leveren aan huis of op kantoor in de omgeving van Kasterlee? Neem dan zeker een kijkje naar ons volledige assortiment en plaats meteen jouw bestelling om – letterlijk! – je duimen en vingers van af te likken! Bovendien zetten we sterk in op digitale middelen, waardoor je onze beschikbaarheid ook eenvoudig online bekijkt. Handig toch?! Heb je toch nog een vraag of opmerking voor ons? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@hapjesenco.be of 014/85.40.45.

AssortimentOver onsReferenties
facebookinstagramprivacy- & cookiebeleidprivacy instellingen wijzigen
© 2019 Hapjes & Co
Design by Jasper Dufraing | Development by iSmart
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.Bekijk voor meer informatie het privacybeleid