Catering voor bedrijven

Kalender icoon
Een bestelling plaatsen is mogelijk tot 4 dagen vooraf
Blaadje icoon
Wij werken met ecologische materialen en dagverse producten
Kruis icoon
Wijzigingen of kosteloos annuleren mogelijk tot 1 week voor datum
Broodjes icoon
Levering mogelijk binnen een straal van 80 km rondom Kasterlee (NL & BE)

Ben je op zoek naar een expert in catering voor bedrijven in de omgeving van Kasterlee? Dan ben je bij Hapjes & Co op de juiste plek beland. Wij voorzien diverse vormen van catering voor verschillende klanten, waaronder grote en kleine bedrijven. We vertellen je graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen.

IN DE KIJKERNIEUW!! >> TAPA BROODJE & CO

Levering op locatie

De levering van onze heerlijke hapjes en gerechten gebeurt steeds met een gekoelde bestelwagen. Op die manier garanderen we dat alles vers en lekker blijft, zelfs tot vele uren na de levering! Gedresseerd op schotels en prachtig gepresenteerd: klaar om je ecologische catering onvergetelijk te maken?

Afhalen in Kasterlee

Je kunt je bestelling ook tijdens onze openingsuren afhalen in onze broodjeszaak te Kasterlee. We presenteren onze ecologisch verantwoorde hapjes op schotels en verpakken alles in handige, herbruikbare bakken. Op die manier gaan we de wegwerpcultuur tegen en kan je jouw bestelling eenvoudig en zorgeloos vervoeren.

Hapjes en bediening

Een totale ontzorging én ecologisch bewustzijn van a tot z: daar gaan we voor bij Hapjes & Co. Wij brengen immers zelf al het nodige materiaal mee, zoals voldoende koeling, een professionele oven en/of diverse glazen om je evenement op te leuken. Succes is verzekerd! Een feest met bediening is reeds mogelijk vanaf 70 personen.

De verschillende vormen van catering voor bedrijven

Als traiteur verzorgen wij de catering voor verschillende organisaties en bedrijven. Ben je op zoek naar een vaste partner waar je kort op voorhand nog vergaderbroodjes kunt bestellen? Of bestel je graag broodjes voor je werknemers? Wij staan klaar om heerlijke broodjes vol smaak en verse ingrediënten voor je te smeren! Onder de catering voor bedrijven vallen natuurlijk ook meer uitgebreide pakketten voor bijvoorbeeld recepties of bedrijfsfeesten. Waar je ook naar zoekt, wij zorgen voor onvergetelijk lekker eten.

De verschillende mogelijkheden voor catering op bedrijven

Bij ons geniet je van verschillende opties voor je bestelling. Zo kan je alles zelf ophalen in onze zaak in Kasterlee tijdens de openingsuren. Wij verpakken alles in ecologische en herbruikbare verpakkingen en bakken voor een veilig en eenvoudig vervoer. Daarnaast reken je binnen een straal van 80 kilometer ook op een levering tot je bedrijf. Wil je ons inschakelen voor de bediening? Wij hebben al vele bedrijven mogen voorzien van catering en bediening, bekijk onze referenties maar!

AssortimentOver onsReferenties
facebookinstagramprivacy- & cookiebeleidprivacy instellingen wijzigen
© 2019 Hapjes & Co
Design by Jasper Dufraing | Development by iSmart
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.Bekijk voor meer informatie het privacybeleid