Catering lentefeest

Kalender icoon
Een bestelling plaatsen is mogelijk tot 4 dagen vooraf
Blaadje icoon
Wij werken met ecologische materialen en dagverse producten
Kruis icoon
Wijzigingen of kosteloos annuleren mogelijk tot 1 week voor datum
Broodjes icoon
Levering mogelijk binnen een straal van 80 km rondom Kasterlee (NL & BE)

Ben je op zoek naar heerlijke catering voor het lentefeest van je zoon of dochter? Dan vind je bij Hapjes & Co uit Kasterlee gegarandeerd iets dat voldoet aan de smaak van het feestbeest. Van kleine versnaperingen tot uitgebreide buffetten: bij ons kan het allemaal! Dankzij onze verse, huisbereide gerechten bomvol verse ingrediënten, genieten alle feestgangers van een heerlijke hap.

IN DE KIJKERNIEUW!! >> TAPA BROODJE & CO

Levering op locatie

De levering van onze heerlijke hapjes en gerechten gebeurt steeds met een gekoelde bestelwagen. Op die manier garanderen we dat alles vers en lekker blijft, zelfs tot vele uren na de levering! Gedresseerd op schotels en prachtig gepresenteerd: klaar om je ecologische catering onvergetelijk te maken?

Afhalen in Kasterlee

Je kunt je bestelling ook tijdens onze openingsuren afhalen in onze broodjeszaak te Kasterlee. We presenteren onze ecologisch verantwoorde hapjes op schotels en verpakken alles in handige, herbruikbare bakken. Op die manier gaan we de wegwerpcultuur tegen en kan je jouw bestelling eenvoudig en zorgeloos vervoeren.

Hapjes en bediening

Een totale ontzorging én ecologisch bewustzijn van a tot z: daar gaan we voor bij Hapjes & Co. Wij brengen immers zelf al het nodige materiaal mee, zoals voldoende koeling, een professionele oven en/of diverse glazen om je evenement op te leuken. Succes is verzekerd! Een feest met bediening is reeds mogelijk vanaf 70 personen.

Catering aangepast aan elk lentefeest

Net zoals elk kind anders is, hoort ook de catering van elk lentefeest uniek te zijn. Dankzij onze expertise als traiteur hebben wij enkele pakketten samengesteld die steeds in de smaak vallen. Denk hierbij aan een deluxe catering-pakket met tapa-broodjes en een heuse hotdogmachine! Ben je eerder op zoek naar kleine versnaperingen voor een walking dinner? Ook daar kunnen we jou bij helpen! Kies je voor een Grieks, Italiaans of Oosters assortiment of toch liever de klassiekers van de bomma? Wat je smaak ook is, wij zorgen voor een indrukwekkende verscheidenheid aan originele hapjes, steeds gemaakt van dagverse ingrediënten. Binnen een straal van 80 kilometer geniet je van een levering in een gekoelde wagen, maar je kunt ook kiezen om je bestelling zelf op te halen tijdens de openingsuren van onze zaak in Kasterlee. Wij gebruiken steeds ecologisch verantwoorde verpakkingen en geven alles mee in herbruikbare bakken.

Geniet zonder zorgen van heerlijk eten

Wij nemen de catering voor een lentefeest graag van je over. Ook voor een totale ontzorging met bediening reken je blindelings op onze expertise. Op die manier kan je samen met je dochter of zoon genieten van een feestelijke dag vol vrienden en familie, of het nu een lentefeest of communie is. Wil je graag zelf een pakket van duimen-aflikkend-lekker eten samenstellen of een vooropgesteld pakket bestellen? Ontdek dan snel je favorieten in ons assortiment en bestel vandaag nog! Bij vragen contacteer je ons via info@hapjesenco.be of door te bellen naar 014/85.40.45 tijdens de openingsuren.

AssortimentOver onsReferenties
facebookinstagramprivacy- & cookiebeleidprivacy instellingen wijzigen
© 2019 Hapjes & Co
Design by Jasper Dufraing | Development by iSmart
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.Bekijk voor meer informatie het privacybeleid