Catering voor een communie in Kasterlee

Kalender icoon
Een bestelling plaatsen is mogelijk tot 4 dagen vooraf
Blaadje icoon
Wij werken met ecologische materialen en dagverse producten
Kruis icoon
Wijzigingen of kosteloos annuleren mogelijk tot 1 week voor datum
Broodjes icoon
Levering mogelijk binnen een straal van 80 km rondom Kasterlee (NL & BE)

Bij een fantastisch communiefeest hoort natuurlijk een fantastische catering en laat dat nu net de specialiteit van Hapjes & Co te Kasterlee zijn! Van kraakverse broodjes en heerlijke hapjes tot heuse buffetten en culinaire hoogstandjes: bij ons bestel je exact wat jouw communiefeest nodig heeft om een onvergetelijk moment te worden. Onze catering wordt steeds met liefde voor onze ambacht, een kritisch oog voor detail en hoogwaardige, dagverse ingrediënten gemaakt – en dat proeven jij en de gasten op je communie onmiddellijk. Wedden dat alles op is tegen het einde van je communiefeest?

De lekkerste catering voor je communie in Kasterlee of omgeving

Staat er binnenkort een communiefeest op de planning? Dan zoek je vast en zeker een kwalitatieve en betrouwbare cateringpartner. Voor de origineelste hapjes, broodjes of volwaardige buffetten om ‘U’ tegen te zeggen: bij Hapjes & Co zit je perfect. Onze kant-en-klare aperitiefhapjes zijn zo lekker, (di)vers en veelzijdig dat ze gegarandeerd in de smaak zullen vallen bij jong én oud! Naast een kritisch oog voor kwaliteit, focussen we ons sterk op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Om die reden verpakken wij onze producten uitsluitend in duurzame materialen en vormen we de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar ecologisch verantwoorde catering. Bovendien bieden we meer dan enkel en alleen een feestelijke catering voor communies of feestelijke gelegenheden in Kasterlee en omgeving. Ook om vergaderbroodjes te bestellen, kan je steeds bij ons terecht.

IN DE KIJKERNIEUW!! >> TAPA BROODJE & CO

Laat alles leveren

Wanneer je ons inschakelt voor de catering van jouw communie, kan je kiezen om al dat lekkers met een gekoelde bestelwagen te laten leveren op de feestlocatie. Wij dresseren alles smakelijk op schotels, zodat er meteen van gesmuld kan worden! Je geniet van deze service wanneer de locatie binnen een straal van 80 kilometer van Kasterlee ligt.

Kom je lekkers afhalen bij ons

Tijdens de openingsuren van onze zaak in Kasterlee, kan je de bestelling ook komen afhalen. Je geniet van dezelfde prachtige presentatie. De bestelling wordt in handige, herbruikbare bakken verpakt om een eenvoudig vervoer naar de locatie van het communiefeest te garanderen.

Een volledige ontzorging

Je schakelt ons evengoed in voor de bediening tijdens het communiefeest. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over het eten en kan je gewoon smullen en mee feesten. Wij brengen voldoende koeling, een oven en andere nodige accessoires zelf mee. Deze formule is bovendien al mogelijk vanaf 70 personen.

De lekkerste catering voor uw communie in Kasterlee of omgeving

Organiseert u binnenkort een communiefeest voor uw kind in de omgeving van Kasterlee? Dan bent u vast op zoek naar een goede catering. Voor de origineelste hapjes, broodjes of buffetten zit u goed bij ons. Onze kant-en-klare aperitiefhapjes zijn zo lekker en veelzijdig dat zowel jong als oud ervan zal smullen. De communie van uw zoon of dochter in Kasterlee of omgeving wordt ongetwijfeld een succes met onze catering. Bovendien verpakken wij onze producten enkel in duurzame materialen. Dat is dus ideaal voor wie op zoek is naar een ecologische catering. Maar wij verzorgen meer dan enkel catering in Kasterlee voor feesten zoals een communie of een receptie. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor de levering van broodjes.

AssortimentOver onsReferenties
facebookinstagramprivacy- & cookiebeleidprivacy instellingen wijzigen
© 2019 Hapjes & Co
Design by Jasper Dufraing | Development by iSmart
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.Bekijk voor meer informatie het privacybeleid