Levering van broodjes in Kasterlee

Kalender icoon
Een bestelling plaatsen is mogelijk tot 4 dagen vooraf
Blaadje icoon
Wij werken met ecologische materialen en dagverse producten
Kruis icoon
Wijzigingen of kosteloos annuleren mogelijk tot 1 week voor datum
Broodjes icoon
Levering mogelijk binnen een straal van 80 km rondom Kasterlee (NL & BE)

Bent u op zoek naar een goede zaak voor de levering van broodjes in Kasterlee of omgeving? Onze catering, Hapjes en Co uit Kasterlee, in de provincie Antwerpen, maakt ook lekkere broodjes. Bij ons kunt u de heerlijkste broodjes bestellen en aan huis of aan uw bedrijf laten leveren. Wij leveren in een straal van 80 kilometer rond Kasterlee, zowel in België als Nederland. Kortom, broodjes snel en eenvoudig bestellen doet u bij ons!

IN DE KIJKERNIEUW!! >> TAPA BROODJE & CO

Levering op locatie

Wij leveren onze hapjes steeds met een gekoelde bestelwagen. Zo blijven ze gegarandeerd nog lekker vers tot vele uren na levering. Alles wordt mooi op schotels geleverd, klaar om te presenteren.

Afhalen in Kasterlee

U kan steeds de bestelling afhalen in onze broodjeszaak te Kasterlee tijdens de openingsuren. Onze hapjes worden op schotels gepresenteerd en in handige herbruikbare bakken verpakt. Heel handig zelf te vervoeren.

Hapjes & bediening

Al het nodige materiaal zoals de nodige koeling, een professionele oven en glazen om uw feest of receptie tot een succes te maken brengen wij mee. Een feest met bediening is reeds mogelijk vanaf 70 pers.

Snelle levering van heerlijke broodjes in Kasterlee en omgeving

Bent u op zoek naar een leverancier van goede broodjes voor uw bedrijf in de omgeving van Kasterlee? Of zoekt u een broodjeszaak waarbij u broodjes aan huis kunt laten leveren? Bij ons kunt u de lekkerste broodjes bestellen in een straal van 80 kilometer rond Kasterlee. Wij leveren zowel aan huis bij particulieren als bij bedrijven. Daarnaast kunt u ook een beroep op ons doen voor de levering van broodjes en ander eten, zoals kant-en-klare aperitiefhapjes, voor evenementen. Wij doen namelijk ook aan catering voor allerlei events in Kasterlee en omgeving. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar catering voor een communie? Dan kunt u bij ons overheerlijke hapjes bestellen. We maken onze broodjes en hapjes steeds met dagverse producten en verpakken ze enkel in duurzame materialen. Onze catering is dus een bijzonder ecologische catering. U kunt onze broodjes aan huis laten leveren zonder schuldgevoel.

Bestel nu uw overheerlijke broodjes

Wilt u broodjes laten leveren aan huis, aan uw bedrijf of op uw evenement in de omgeving van Kasterlee? Ga dan snel naar ons assortiment om uw broodjes naar keuze te bestellen en het tijdstip voor de levering door te geven. Bij grote bestellingen voor feesten of bedrijven is het aangewezen om onze beschikbaarheid na te gaan. Zo weet u zeker dat de levering van uw broodjes op het gewenste tijdstip kan plaatsvinden. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Geef ze dan door via info@hapjesenco.be of bel naar 0471815496.

AssortimentOver onsReferenties
facebookinstagramprivacy- & cookiebeleidprivacy instellingen wijzigen
© 2019 Hapjes & Co
Design by Jasper Dufraing | Development by iSmart
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.Bekijk voor meer informatie het privacybeleid